woensdag 13 april 2011

Nog 3 weken!

Ik kijk even in mijn agenda en zie tot mijn vreugde en schrik dat ik al over 3 weken weg ga! Natuurlijk alleen maar mooi dat het al over zo'n korte tijd is, ook wel best spannend. Het komt nu wel erg dichtbij en er zijn ook nog heel wat dingen die moeten gebeuren. Zo lijkt 3 weken ook iets te kort voor al het Wageningse werk wat nog moet gebeuren. Protocollen, verslagen, manuscripten inleveren en nog een tentamen waar je u tegen zegt maken.

Qua reis hoeft er nog maar weinig te gebeuren. Ik mag nog een injectie krijgen maar dat is eigenlijk ook het enige. Afgelopen maandag zijn er een stel schitterende wandelschoenen in mijn collectie gekomen dus die jungles en vulkanen kunnen zich klaarmaken voor mijn bestorming. Het visum voor Vietnam staat al een tijdje in mijn paspoort en ook een backpack is in mijn bezit. Tevens heb ik alle pillen en prullaria om gezond weer thuis te komen aangeschaft, zelfs een onderhuurder voor mijn kamer heeft zich aangediend!

Bijna niets staat meer in de weg om te gaan! Ik heb er ontzettend veel zin in. Het komt echt al dichtbij maar door alles wat er nog gedaan moet worden lijkt het ook wel weer ver weg. Ik laat deze blog voor nu nog maar even voor wat hij is en hoop mijn volgende verhaaltje vlak voor vertrek, of in Vietnam te schrijven!

Tot snel!